Tesztoszteron túltengésem van, pénteken megyek endokrinológiára, mit fognak velem csinálni? Mennyi az esélye, hogy végre írnak fel gyógyszert?! 17L
Figyelt kérdés
12 éves korom óta tart a dolog, mióta először megjött. Szőrösödöm az államon és a nyakamon, mellbimbóim körül, illetve rendszertelen a menstruációm. Mèlyebb a hangom, és egyre kevésbé érdekel az ellenkező nem, mivel én magam sem érzem magam az alábbi panaszok miatt eléggé méltónak hozzájuk.(nem érzem magam már nőnek sem) egyszer voltam endokrinológián, vettek vért meg megkérdezték mik a panaszok, kiderült hogy tesztoszteron tùltengésem van. A háziorvos azt mondta, hogy szőrösödésre vagyok hajlamos, mint ő(férfi!!! tipikusan szőrös fajta vénember), és hogy BOROTVÁLKOZZAK. Ennyivel lezárult a dolog, semmiféle kezelést nem kaptam. Nagyon el vagyok keseredve már.:( Pénteken megyek magánrendelésre annak reményében, hogy ha fizetek többet foglalkoznak majd velem. Mennyi esélye van, hogy felírnak gyógyszert? Milyen hatásokkal lehet rám? Fogyás/hízás? Magasabb lesz a hangom?2014. márc. 19. 22:51
1/1 anonim válasza:
rögötn enm irnak fel gyóygszert. elöször kivizsgálás kell. hormonvérvételek, könnyen lehet hogy nem a tesztoszteron szint a fő probléma hanem ami azt okozza. pl PCOS Ha megtalálják a kiváltó okot és az kezelve van akkor igen javulni fognak a dolgok. Az a baj sokszor a magán orvos sme csinál rendes kivizgsálást:( Ha nem leszel vele megelégedve menj a mensmnetis-be ök tényleg profik és tuti nem kezelnek félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!