Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit fognak csinálni velem a...

Mit fognak csinálni velem a nőgyógyászaton?

Figyelt kérdés

16 eves vagyok. Julius 31.-en fekudtem le a baratommal,nem vedekeztunk. De nem is elvezett belem. 2 menet volt,elso aktus utan le mosta a peniszet. Nekem eleve nem rendszeres a mensim..:S es azota sem jott meg! Csinaltam tesztet 14. Nap utan, es negativ lett, de maskor is voltam mar ilyen helyzetben. De ilyen hosszu ideig meg nem kesett. Lehet ra esely hogy terhes vagyok?!

Holnap megyek nogyogyaszhoz, ezeket elmondom neki,hogyan fog megvizsgalni illetve ki deriteni hogy terhes vagyok e? Kerlek irjatok valaszt, mert meg sosem voltam es igen csak felek. Koszonom szepen elore is.

2015. szept. 2. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Megvizsgál az orvos, és a méh nagyságából már tud következtetni, hogy mi a baj? Esetleg megnéz ultrahanggal. Mindég kell a védekezés.
2015. szept. 2. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, csak kézzel és ultrahanggal, esetleg csinál egy tesztet. Szólj, hogy most vagy először, akkor türelmes lesz biztos.
2015. szept. 2. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom:))
2015. szept. 2. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Voltal? Mi van veled? Ugye nem vagy terhes?
2015. szept. 3. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
8%

Hülye tudatlan idióták. Ne szaporodjatok ilyen alacsony IQ-val. Bolond emberből sok van.

19L

2015. szept. 3. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Orvos beszélgetéssel,kérdezgetéssel indít(pl mikor volt először mensid,van e valami problémád,mensi rendszeressége)

Utána megkér menj a vizsgálóágyhoz, ott alul levetkőzöl,bugyi,nadrág levétele,zokni maradhat,majd h7velyi vizsgálatot,rákszűrést végez.Felfekszel az ágyra,lábad a lábtartóra teszed,fenékkel az ágy végébe lecsúszol.

Jön az orvos egy ujját hüvelyedbe teszi,közben másik kézzel a hasad végig nyomkodja(méh,petefészek helyzetét kitapintja ekkor),majd ujját hüvelyedből kihúzza kacsa nevű eszközt helyez be,ennek a fejét szét lehet nyítni,(a hüvely bemenetelén tud tágítani ezzel).Amikor a kacsa fejét szétnyitja kicsit egy pici pálcikával a hüvelyedbe nyúl és sejt mintát vesz és az eszközt kiveszi a hüvelyedből és kész is.Pici vérzés lehet,tehát tisztasági betét legyen a bugyidba.

Nem fáj,csak kellemetlen a helyzet.Ha szégyenlős vagy női orvost keress akiről jókat hallani.

2015. szept. 4. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor voltál már, ugye?
2015. szept. 11. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!