Fog még nőni a mellem?
Elég korán érő vagyok de most mar inkább voltam mert 10 éves koromban jött meg a menstruaciom és akkor már korubelul akkora volt a mellem mint most es nagyon sokan piszkaltak emiatt hogy nekem milyen nagy a koromhoz kepest
Mostanra mire már elfofadtam ezt és tenyleg szeretnem hogy nem egy kicsi mellem legyen de ne is nagy ami kenyelmetlen hanem az a kozepes
És igen 18 éves koromig meg siman nőhet ezt olvasom mindenhol de tényleg 10 éves korom ota nott egy picit és egyszeruen megallt és engem ez elegge zavar..
14L
Kedves első:)
Nem úgy ertettem hogy nagy hanem még akkoriban szamitott nagynak a koromhoz kepest de mara ez mar ugymond kicsi
Kedves második!
Hat ha utána még négy évig nő a mell akkor most fog befejezodni mert pont ez a negyedik ev aminek nem orulok:/
Kedves harmadik!
Hat én orulnek ha még nőne mert egy B-s meretet szeretnek,nekem ez bőven elég lenne
Kedves negyedik!
A 70D az már nem nagyon nagy?
Nem zavar téged? Mármint én kényelmetlennek ereznem
Nekem most b sek 14l.
Húszonéves korodig nőhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!