Fog még nőni a mellem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és nem rendelkezem igazán nagy formákkal. Menzesz után még várható csoda?2017. ápr. 3. 18:45
2/7 anonim válasza:
17-ig szinte mindenkinek nő, de vannak kivételek is. Volt már akinek 21 éves koráig nőttek!
3/7 anonim válasza:
Szülés után nagyobbak lesznek. Aztán ha szerencséd van akkor valami marad meg belőle.
De ne izgulj, van aki a kicsit szereti.
Egyébként én azt szeretem ha feszes.
4/7 anonim válasza:
Menszes után? Azaz még nem mentruálsz?
Kb. 21 éves korodig nyugodtan nőhet.
5/7 anonim válasza:
Szerintem már nem. Nekem 14 éves korom óta ugyanakkora, (legkisebb melltartó méret kell) pedig már szültem is. (A szoptatástól csak átmenetileg lesz nagyobb) Bár ha még nem jött meg az első menstruációd, akkor talán még valamit nőhet. Illetve ha nő a súlyod az évek során, akkor a mell is nő arányosan, de az zsírszövet. Tehát ha az súlyfelesleg és visszafogysz, akkor megint eredeti méretű lesz.
7/7 anonim válasza:
Enyem se nott meg. 14eves korom ota varom a csodat
Most 20 vagyok
Az egyetlen dolog ami dudorodik az a tyukmellem... Gyulolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!