Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek rá, hogy melyik az a fogamzásgátló, ami olyan módon "nem megfelelő" a számomra, hogy nőni fog tőle a mellem? Vagy nem lehet ezt így előre látni? Mitől függ ez?
Pl ha hirtelen elkezdesz hízni, zsibbad valamely testrészed,sokat fáj a fejed...mondjuk 1 hónapban a fejfájás,zsibbadás sokszor előfordul-akkor nem jelent jót...
Nekem volt egyfélétől nagy hízás,illetve állandóan fájtak a melleim,már szinte úgy éreztem, hogy irritálja az összes melltartóm,ill ruhaneműm.Mintha viszketne,illetve nagyon feszült is..volt amikor folyt a mellbimbómból valami és még ekcémás is voltam :-/ amint abbahagytam ezek a tünetek egyből elmúltak!
Arra nem hiszem, hogy rá fogsz jönni sajnos...Én azt mondom, hogy egy havi adagot válts ki :-/
Én eddig 3-4 félét szedtem az elmúlt 10 évben,és csak egy volt,ami nem volt megfelelő...
A legfontosabb,hogy rákszűrésre és vérvételre menj el..nem árt egy hormonvizsgálat sem..abból már sok mindent kiszűrnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!