Meddig fog nőni a mellem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok.Tudom,korai meg ezt megkérdezni de kívancsi vagyok hogy meddig fog nőni a mellem.eléggé picike és nagyon nem vagyok vele megelégedve. 160 magas vagyok es a mellméretem az 75A.Ez még arányos?kb 1,másfél éve nem nőtt.😔még fog nőni?2017. júl. 24. 17:14
1/8 anonim válasza:
Én is 14/l vagyok, 162 cm és nekem 70A/B, szóval a legkisebb, mikor melyik van. Szerintem fog még nőni, ha nem is sokat, de egy kicsit biztosan, bár ezt nem lehet megmondani. És teljesen jó ez a méret ennyi idősen.
2/8 anonim válasza:
Nekem 22-23 éves koromig nőtt.
Nem a magasságtól, inkább a testfelépítéstől, súlytól függ, hogy kinek mekkora mellek arányosak a testéhez. Akkor van gáz, ha a hasad előbbre áll, mint a melled! :)
3/8 anonim válasza:
25 éves korig még nőhet. De a kicsi magassághoz ez is arányos.
4/8 anonim válasza:
Igazából a melled bármikor nőhet. Pl hízás, terhesség, hormonok változása stb stb. Én ismerek olyat, akinek huszonézes korában kezdett el drasztikusan nőni.
Amúgy 14 évesen a 75A szerintem nem gáz. Most kezdesz kamaszodni még csak, szóval nőhet még bőven.
5/8 anonim válasza:
Nekem most b kosarasok 15 évesen.165 centi vagyok.
Am húszonpár éves korodig nőhetnek.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊😘
2017. júl. 25. 11:57
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem rossz ez a méret ;)
Egyébként nekem is sokáig kicsi volt,nem nőtt,16 évesen meg megugrott a méret drasztikusan pár hónap alatt
Van még időd,nyugi 17 L
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.akkor meg van reményem hogy nem maradok ilyen pici cici méretileg😂😊.köszi a valaszt;*
2017. júl. 26. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!