Valami nem stimmel a testemmel esetleg terhes vagyok?
A problémám ott kezdődik, hogy kicsit későn érő tipus voltam, mindig is és 16 évesen jott meg eloszor, aztan összevissza sokaig. Egy éve szeptemberben ,,allt be" (19 vagyok).
Azóta viszont teljesen normalisan mindenhonapban ugyanakkor jon meg. Egyszer kesett masfel hetet, de akkor beteg voltam igy arra fogtam, de most mas a helyzet: julius 12.-re vartam a menzeszem, de nem jott meg. 1 het utan kezdtem megijedni igy vettem egy tesztet ami negativ lett. Gondoltam kesik megint...vartam tovabb. Éreztem gorcsoket az arcom is kipattogott, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, mégis a megszokott eros verzes ellenere , 3 nappal ezelott a bugyimon egy kis verfoltot vettem eszre. Megorultem, hogy naaa vegree mindjart dolni fog a vér, de helyette maradt ez. Alig-alig lathato kicsike ver mennyiseg neha benyilalo gorcsokkel,3 napja, de mint mar mondtam ez nallam egyaltalan nem megszokott dolog, mindig gorcsel kisert eros menstruaciom szokott lenni, ami akar 7 napig is eltarthat. Ez most akkor mi? Vagy miert van? Ez menzesz vagy valami mas?
Baratommal ovszerrel vedekezunk, hasonlot meg sosem tapasztaltam.
Hasonló helyzetben voltam én is kb. egy hónapja, a legfontosabb hogy NE ESS KÉTSÉGBE!
Bármitől késhet. Időjárási front, a stressz emiatt hogy nem jön meg, betegségkor szedett antibiotikum, felborult hormonháztartás.
Nem Vagyunk gépek, teljesen normális ha egyszer késik vagy akár kimarad (természetesen terhesség gyanúja nélkül).
Ha a gumival nem volt semmi probléma, akkor ne aggódj. És ajánlom hogy minden együttlét után csekkoljátok, nem-e található Rajta valamiféle lyuk, mert sajnos megesik ebből is gyári hibás vagy egy rosszabb póznál is kiszakadhat (saját tapasztalat). Nem szégyen a felelősségteljesség.
Nekem is 2 hetet késett gumi mellett legutóbb, nem tudom miért. Szóval nyugalom.
Azonban a pecsételő vérzés nem túl megnyugtató számomra, de ha továbbra is fennt áll, menj el kérlek Nőgyógyászhoz, hiszen jobb félni, mint megijedni.
Ja és egy teszt sem ártana, amit az utsó szex után minimum 14 nappal érdemes megcsinálni, abból is valami jobb minőségűt (a drágább lehet picit pontosabb), ebben sincsen semmi ciki.
És bocsi ha itt oktatgatlak, csak nem írtál kort és nem tudom mennyire lehetsz tapasztalt.
Bármi kérdésed van, írj
További Jó Egészséget és Szép Napot! 😊
19 vagyok igen :)
Egyebkent koszonom a valaszokat, aranyosak vagytok! Mindenfelekeppen veszek majd meg egy tesztet, hogy megnyugtassam magam, aztan elmegyek nogyogyaszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!