Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudom hogy mikor fog...

Honnan tudom hogy mikor fog megjönni megint?

Figyelt kérdés

5 hónapot késett a menstruációm.

Végül július 5-én megjött és 11-12-ig tartott. Augusztus eleje körül mennénk nyaralni. Honnan tudom hogy mikor fog megjönni? Hiszen most hogy késett nem tudom mikor várhatom. Fürdeni persze szeretnék.. Tampont pedig nem tudok használni. Amikor késett elég sokszor fájt a mellem de nem jött meg. Mit tehetnék?

2017. júl. 29. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Mennyi idos vagy es miota menstrualsz? Eddig rendszeresen megjott vagy ossze-vissza? Kicsit tobb infot mert ez igy eleg gyatra.
2017. júl. 29. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Es mennyi ideig szokott tartani?
2017. júl. 29. 18:57
 3/10 A kérdező kommentje:
14 vagyok, 12 éves korom óta van meg. Nem volt eddig sem rendszeres, 6-7napig szokott tartani.
2017. júl. 29. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Uhhum..ertem. Sztem a leirtak alapjan nem fog megjonni amikor nyaraltok , mivel meg nem allt be rendszeresen a menstruaciod. Igy sajna kiszamolni se tudod , hogy sacc/kb mikor jon meg. Helyedbe azt tennem , hogy bepakolok jo par csomag betetet ha megis megjonne ne akkor kelljen uzletet keresni es elveznem a furdest , pihenest nem stresszelnek , hogy megjott -e. ☺ De mondom , sztem nem fog megjonni addig. ☺

32/N

2017. júl. 29. 19:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) ha pedig érzem hogy már lassan megjön nyaralás előtt akkor max iszok limonádét.
2017. júl. 29. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Limonadet? Az keslelteti v mi? Ez nekem uj de tanulni mindig lehet. 😀 Jul.5 en jott meg 12 napig tartott. Ilyen utan annak se jonne meg akinek rendszeres volt.
2017. júl. 29. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Jav. 6*
2017. júl. 29. 20:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Akkor az is lehet hogy kimarad megint hónapokig?
2017. júl. 30. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha augusztusban meg jonne honap kozepe , vege fele varhato. Mivel nem tudjuk kiszamolni , hogy pontosan mikor igy a limonades megoldas sem olyan egyszeru. Azt olvastam , hogy 1 hetig kell inni az esedekes nap korul es ugy fog kesni par napot.
2017. júl. 30. 13:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Változott a nyaralás időpontja.:( 11-én indulunk, pedig úgy volt hogy 4-én. Szerintetek 11-ig meg fog jönni, vagy a nyaralás időpontja körül? A limonádét úgy gondoltam hogy nyaralás előtt 3-4 nappal iszok mindig limonádét. Múlt évben már éreztem hogy meg fog jönni, előtte 2 nappal ittam citromos vizet és szerencsére nem jött meg azon a pár napon.
2017. aug. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!