Mit tegyek ha az 1 hetes strand táborban fog megjönni?
Helló!
Tudom ajánlani az alázat nevű magatartást: Elfogadni, hogy ki vagyok szolgáltatva a természetnek, testemnek, másoknak, ... Így sokkal könnyebb. Nem fog a világ összeomlani, másnap is fel fog kelni a nap.
Az is lehet, hogy a fokozott idegességed nem más, mint a PMS (Premenstruációs szindróma). Akkor majd ez az állapot enyhülni fog.
Jó táborozást! :)
Valoszinuleg nem te leszel az egyetlen lany aki ilyen problemaval kuzd. Csinald azt hogy csak a bikinifelsodet veszed at es napozol egy kicsit. Ha meg nagyon unatkozol olvass vaaaagy menj el mosdoba es probald ki a tampont...idod lesz eleg mert a tobbiek furdenek.. nekem elsore sikerult felrakni a tampont lehet neked is menni fog. Nem nehez az. Probalkozz eloszor OB minivel jol csuszik es eleg pici is ezert siman befer. Menni fog, puszi, jo szorakozast.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!