Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudjam meg mikor fog...

Hogyan tudjam meg mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés
Késik a menszeszem pont a legjobbkor ha előző hónapban megjött volna nem lett volna rá gondom na mindegy . Ugye késik és hogyan tudnám kiszámolni hogy mikorra várhatom vagy ilyet nem lehet? Gondoltam arra hogy amikor meg kelett volna jönnie ahhoz hozza adom ugye azt a napszámot ameddig tartani szokott és utánna ahhoz a 28napot így megkapnam mikor fog meg jönni? Na Szoval segítsetek legyszi
2017. júl. 9. 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Felesleges hozzáadni bármennyit is, mert ezt nem lehet már számolni. Onnan tudod újra számolni, amikor megjött.

Ha jól gondolom, még csak kevés ideje menstruálsz, teljesen normális, ha az első pár évben össze-vissza jön. Pár napos késések teljesen normálisak, előbb vagy később, de az is normális, ha hetekkel jön korábban vagy később. Nekem is volt olyan az elején, hogy egyszer 17 napra jött meg, aztán vártam 42 napig.

L/19

2017. júl. 9. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nem szabályos, napra pontos a vérzésed, akkor nem tudod kiszámolni.

Pláne így, hogy késik is, nem tudod kiszámolni, hanem egyszer csak megjön. Kivéve, ha élsz nemi életet és nem védekeztél vagy nem megfelelően és azért nem jön meg, mert terhes vagy. Ilyen esetben azért csinálnék a helyedben egy tesztet.

Én közel 20 éve menstruálok, de nekem soha nem volt napra pontos, átlag 24-25 naponta jön meg, tehát én csak nagyon közeli pontossággal, de napra pontosan még én sem tudom megmondani, hogy mikor jön meg a következő havi vérzésem.

A ciklus hosszát pedig úgy kell kiszámolni, hogy megjönne mondjuk ma, és ha 28 napos ciklust számolnák, akkor 28 nap múlva lenne aktuális a következő. Tehát a menstruáció első napjától kell számolni, nem onnantól, hogy elmúlik a vérzés.

2017. júl. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!