Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik olyan fogamzásgátló...

Létezik olyan fogamzásgátló módszer amitől egyáltalán nem lehet gyerekem soha? Ezt lehet kerni 18 ev alatt?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok de kislany koromtól kezdve biztosan tudom hogy nem akarok gyereket. A fogamzásgátló módszerek közül pedig egyik sem szimpatikus. Ez lenne a legegyszerűbb megoldás

2017. júl. 29. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

nincs.

elkötteted egy műtéttel a petefészked felé vezető utat.

2017. júl. 29. 13:54
 2/8 anonim válasza:
100%
Ha 10 év múlva se akarsz akkor keress meg és elveszlek :)
2017. júl. 29. 13:54
 3/8 anonim válasza:
En ferfikent akartam elkottetni magam 18 evesen, de sajnos csak 40 ev felett lehet vagy nagyon komoly betegseg miatt.
2017. júl. 29. 13:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Amint írták, az elköttetés, de nemtől függően, bizonyos kor alatt/megszült gyerekek száma alatt nem végzik el itthon.
2017. júl. 29. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos még az elköttetés se tuti módszer, ez a műtét módszerétől függ.
2017. júl. 29. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
18 ev alatt meg szinte semmit se fognak veled csinalni, ugy gondolom, es ahogy mar elottem is irjak "csak ugy" siman nem lehet kerni.
2017. júl. 29. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Ezt soha ne jelentsd ki ekkora magabiztossággal, ilyen fiatalon, hogy soha nem akarsz gyereket. 19 vagyok és nekem kevés esélyem van rá a ciszták miatt. Mindenem lenne egy kisbaba pár év múlva. Legyek gonosz és mondjam azt, hogy cseréljünk? Annyi impulzus/élmény érhet még, ne döntsd el véglegesen.

De nem akarok beleszólni, csak most megfordult a kés a szívemben. Nem tudsz mit tenni ellene ilyen fiatalon.

2017. júl. 29. 21:54
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Egy pohár víz szex helyett..viccet félre téve nem tudok olyat. De várj vele még mert tapasztalataim szerint a biológiai óra erősebb mint amit most gondolsz. Bár miért gondolod ezt.
2017. júl. 30. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!