Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legbiztosabb módszer?
Látom nálatok is dísznek van a dobozban a betegtájékoztató.
Egyértelműen le van írva benne, hogy mikortól alakul ki a védelem, szóval nem ártana elolvasni.
Viszont ez csak és kizárólag akkor igaz, ha pontosan szedi, nem felejti el bevenni és ha van bármi, ami gyengítheti a fog. gátló hatását, akkor használtok kiegészítő védekezést. Tehát ekkor nem kell aggódni a nem kívánt terhességtől.
A betegtájékoztatót nem is egyszer olvastuk el. Pontosan nincsen benne leírva, hogy mikortól véd, és szedi rendszeresen. Az orvos a 2. levél után mondta, szóval ott még nem tartunk. Ezért kérdeztem volna.
Meg amit sokan nem tudtok, hogy nem mindenkinél válik be az első fajta tabletta.
"Meg amit sokan nem tudtok, hogy nem mindenkinél válik be az első fajta tabletta."
Ez nem azt jelenti, hogy nem véd, hanem azt, hogy kellemetlen, elviselhetetlen vagy súlyos mellékhatásai lehetnek. Erre mondják, hogy nem válik be, ezért szoktak váltani.
A legbiztosabb ha nem szexeltek! A legmodernebb, legújabb tabletták sem 100%-osak!
De lehet kölcsönösen orálisan vagy análisan, esetleg kézzel. Tudom, ezek közül egyikben sem fogja érezni magában a lüktetésedet.
"Az orvos a 2. levél után mondta, szóval ott még nem tartunk."
Szóval megmondta az orvos,hogy mikortól véd?
"Pontosan nincsen benne leírva, hogy mikortól véd, és szedi rendszeresen"
Leírod, hogy melyik fog. gátlóról van szó? Mert sejtem, hogy benne van, csak átfutottatok rajta. Meg ha az orvos megmondta, hogy a második levéltől, akkor az neked miért nem elég?
Miután végigszedte az első levelet, már nyugodtan elhagyhatjátok a gumit. Addigra mindegyik tabletta véd már.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!