Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van gumin kívül olyan fogamzásgátló módszer ami nem okoz trombózist? Egyik barátnőm tüdőembóliát kapott ugyanattól a gyógyszertől amit én is szedek és azóta még jobban rettgek tőle.
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 22:54
1/5 anonim válasza:
persze birkabél, vagy elköttetés, vagy a legjobb erényöv a kulcsot meg húzd le a wécén :D
2/5 anonim válasza:
Például az önmegtartóztatás biztosan nem okoz trombózist.
3/5 anonim válasza:
Bármelyik gyógyszer jó.A 2 comb között szorítva tartani és nem eshet ki.Ez mindég bevált.
4/5 anonim válasza:
Hormonmentes spirál, méhszájsapka, pesszárium, spermicid krémek/kúpok
Nekem is volt trombózisom, de kiderült hogy Leiden mutációm van így genetikai hajlamom és nem szabadott volna szednem. Nekem nem nézték anno ezt.
5/5 anonim válasza:
Bármi, ami nem hormonális: óvszer, pesszárium, méhszájsapka, spermicidek, elkötés, hormonmentes spirál, természetes módszerek.
És minden olyan, ami hormonális, de CSAK progeszteront tartalmaz: hormonkibocsátó spirál, csak progeszteront tartalmazó tabletta (minipill), injekció, implantátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!