R.018 kérdése:
Mi történik ha fel vagyok fázva, és ettől késik, de fogamzásgátlót szedek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olvastam, hogy ugye felfázástól késhet a menstruáció, vagy akár ki is maradhat. De fogamzásgátlót szedek, és most vagyok benne abban a hétben amikor meg kellene jönnie. Ha nem jön meg esetleg akkor nem történik semmi? Ugyan úgy kell szednem tovább a fogamzásgátlót?
Esetleg tudtok valamit amitől felgyorsíthatom hogy megjöjjön?
2017. júl. 29. 06:50
1/2 anonim válasza:
1. A felfázástól NEM késik a menzesz!
2. Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor NINCS menzeszed.
3. Ha nincs idöben vérzésed, akkor azt nem tudod sehogysem befolyásolni.
4. Csinálj tesztet, hogy nem vagy-e terhes.
2/2 anonim válasza:
A fogamzásgátló alatti "menstruáció" nem igazi menstruáció, hanem megvonásos vérzés (a gyógyszer abbahagyása miatt ugye nincs hormon bevitel abban a pár napban). Szóval ha a szokásos módon használod a tablettát akkor meg fog jönni. Ha mégse, akkor valami komoly gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!