Négy napja kezdtem el fogamzásgátlót szedni, és nagyon furcsa dolog történik. Mi ez?
Sziasztok!
Korábban sokáig szedtem a Yasminelle tablettát, aztán jött pár év szünet, mert babát terveztünk.
Most, másfél évvel a szülés után újra szedni kezdtem.
A mensesem eddig pontos volt, 29 napra jött meg. Az első 1-2 napban élénk piros pecsételő a vérzés, és utána két napig nagyon erős.
Hétfőn kottára meg is jött, élénk piros pecsételéssel. Elkezdtem szedni a tabit. Kedded és szerdán is pecsételt, de a betéten nem is látsztott, csak a vécépapíron. Mára meg már csak enyhe barnázás volt.
Ez mi???
Most hagyjam abba a tabit, amig megjön rendesen?
Vagy szedjem tovább akkor is, ha nem jön meg rendesen?
Köszönöm a válaszokat!
Szedd tovább, nincs semmi baj. Van ez így némelyikünknél.
20N
Doki írta fel újra vizsgálat után? Csak mert nálam volt ilyen hogy sokszor nem jó ugyanaz később és azért egy hormonsor nem árt előtte.
Amúgy simán normális, lecsökkenti a vérzést, a régi dokim úgy mondta hogy ne az első napon kezdjem el pont emiatt, hogy még vérezzek egy kicsit, így nem volt pecsétlésem sem, később első naptól szedtem és 2 hónapig volt..:\
Nagyon köszönöm a segítő válaszaitokat!
A gyógyszer mellett nagyon gyenge volt anno a vérzésem, de meglepódtem, hogy már kvázi a nulladik mensesre is hat, hiszen csak most kezdtem szedni.
Felhívtam a dokit végül, és ugyanazt tanácsolta, amit Ti, hogy semmi vész, szedjem tovább.
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!