Utazás összezavarja a menstruációt?
Figyelt kérdés
Tengeren voltam, 6 hetet. Már ott is összezavarodott a bajom, elöbb 3 hétre jött meg, aztán késett 5 napot a következö, és sok volt és tovább is tartott. Azóta volt egy, az késett 2 napot és megint sok volt, és tovább tartott. Ez igy fog már maradni? Évekig volt olyan, hogy 3-4 napig tartott, abból csak az elsö volt erös, most meg az elsö kettö nap a Niagarával vetekszik. Remélem visszaáll.2017. júl. 28. 14:42
1/2 anonim válasza:
Én szerintem a hirtelen változás,stressz,izgalom,félelem ...befolyásolhatja a szervezetet de ugymaradni nem fog az biztos... (ez csak a magán véleményem :)
2/2 anonim válasza:
Nem értek ennyire hozzá, de esetleg a sós víz befolyásolhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!