Hogyan késleltessem a menstruációt?
Figyelt kérdés
Az van, hogy 3 nap múlva mennénk nyaralni egy hétre és mostanába jönne meg. Persze nem biztos, mert még nem állt be. De akkor is ideges vagyok, hogy pont akkor jön meg. Olvastam már a citromot meg ezeket de azok csak 1-2 napot segitenek nekem pedig 1 hét van! :( Tudtok segíteni mit tegyek? Fogamzásgátlót nem szedek, mini tampont pedig nem merem kipróbálni. Köszönöm!2017. jún. 29. 20:21
1/3 anonim válasza:
Ha lehetne tologatni a ciklust,akkor minden nő azt csinálná.(A tablettánál nincsen menstruáció,csak mű ciklus,azt ne is vegyük ide).Nincs rá más megoldás,mint a tampon.Nőként,sajnos ezzel együtt kell élni.
2/3 anonim válasza:
Nem lehet tologatni. A házi módszerek is egytől egyig kitalációk. Nehogy azt hidd, hogy a citromlé hat a hormonjaidra. Ha megjön, próbáld ki a mini tampont.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már eljöttünk nyaralni és hát igen megjött, de kipróbáltam a mini tampont es úgy fürödtem. És lenne még egy kérdésem, hogy lehet olyan, hogy egy pár napig elmúlik a menzesz aztán újra van?
2017. júl. 7. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!