23 napja késik a menstruációm? Mivel lehet meghozni a késő menstruációt? Sürgős!
Tampont is lehet használni, ha akkorra jönne meg.
De biztos, hogy nem terhesség miatt késik? Azért ezt jó lenne tisztázni, még mielőtt nekikezdesz tornázni, meg hasonlók.
Viszont akkor is menj el nőgyógyászhoz, ha nem vagy terhes, mert ez nem igazán normális. Lehet, hogy bogyót kell majd szedned.
És támpont nem szeretnek hasznalni😐
De reménykedem hogy előre tudom hozni mert úgy jobban éreznem megvan hogy tudom hogy már megjött és akkor nem fog minthogy szorongjak nyaralások hogy megvan vagy hogy mikor fog meg jönni
Az aviva tornát szinte lehetetlen könyvből vagy netről megtanulni, én is próbáltam, de nem sikerült rájönnöm, hogy is kellene. Azt csak tréningen lehet, szerintem.
Palástfű teát igyál, az segít szabályozni a ciklust. A cickafark is jó, de azt a mensi után kell inni középidőig, mert az a tüszőérést serkenti.
Hosszútávon, ha rendezni akarod a ciklusod, akkor a mensi megjövésekor kezdd inni a cickafarkot a ciklusod 14. napjáig. Utána a következő mensiig palástfüvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!