Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan érezhetem, hogy a...

Hogyan érezhetem, hogy a méhszájam lent, vagy fent van?

Figyelt kérdés

Hogyan tudom kitapintani? Mikor mit érzek?

Előre is köszi a választ'

#nyitott #kitapintás #Alacsony mégszáj #magas méhszáj
2017. júl. 26. 05:08
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Amikor menstruálok, sokkal lentebb van a méhem. zuhanyzás közben "kitakarítom" a hüvelyemet, amikor benyúlok, érzem hogy sokkal közelebb van, mint amikor nem mensizek.
2017. júl. 26. 06:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem a méhszáj, hanem a méhnyak az, ami hol lejjebb van, hol feljebb. A méhszáj az a kis rés a méhnyak közepén.

Amikor ovulációd van és termékeny vagy, akkor a méhnyakat nehezebben éred el, mert magasabban van. Azért ha jól benyúlsz, az ujjaddal érezheted, hogy a közepén lévő kráter kicsit nagyobb.

Ovuláció előtt és után könnyebben eléred, mert lejjebb van és zárt.

Egy félgömb alakú valamit kell érezned. Talán ahhoz hasonló, mint egy pénisz makkja.

2017. júl. 26. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es: zuhanyzás közben nem ajánlott "takarítani" a hüvelyt. Tisztul magától is, úgy van kitalálva. Csak lemosod a védőrétegét, aztán jönnek a fertőzések. Pláne tusfürdővel, mosakodógéllel nem szabad benyúlni. Csak kívül, az ajkak környékét érdemes mosni.

A méhnyakat vizsgálni pedig szárazon, tiszta kézzel érdemesebb.

2017. júl. 26. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Hasznos linkek:

[link]

[link]

2017. júl. 26. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. júl. 26. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!