Másoknál is van így? Annyira öhmm. Rövid a hüvelyem hogy újjal elérem a méhszájam.
Figyelt kérdés
Barátommal pettingeltünk és mint altalában nagyobb keze van mint nekem így ő is simán elérte és azt izgatta az ujjával nem volt kellemetlen sőt.... De 19+ hosszú és félek h az már nem lesz olyan élvezetes (szűz vagyok így kisebb mérettel sincs tapasztalatom) 16 éves vagyok van rá esély hogy még nyúlik a hüvelyem hossza?
Más van így ezzel? Mik a tapasztalatok?
2017. júl. 18. 21:39
1/3 anonim válasza:
Szexuális izgalom hatásáraktágul, nem kell aggódnod. :) Ne félj, eleve szüzenmég úgymosnd más az alakja is a hüvelynek, kisebb/szűkösebb. De nem lesz vele baj, ne félj tőle. :)
2/3 anonim válasza:
Valószínűleg fel se voltál izgulva rendesen. A hüvely izgalmi állapotban hosszabb lesz.
3/3 anonim válasza:
Mindenki eléri az ujjával, azért annyira senkinek nem hosszú a hüvelye szerintem. Nem is értem mi ez a hosszúságmánia a fiúk pénisze miatt, akinek húsz felett van, úgysem fogja teljesen berakni. Nekem volt 14 centis barátom is, ugyanúgy végigért a hüvelyemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!