Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációs görcsöket hogy...

A menstruációs görcsöket hogy lehet elmulasztani?

Figyelt kérdés

Egész nap görcsölt (nagyon durván a hasam).

Jól bevált módszereket tudnátok írni?

Minden segítséget köszönök.

2017. júl. 22. 17:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen vitaminok meg magne B6 nekem sz*rt sem értek. Eddig az vált be, ha az első 2-3 napon reggel-délben-este bevettem egy algoflex fortét, plusz reggel-este egy-egy nospát. Fogamzásgátlót szedtem egy ideig, de attól sem lett olyan sokkal jobb, hogy megérje szedni csak ezért.
2017. júl. 23. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Hű, 11-es, ez azért elég durva. Kivizsgáltattad magad? Endometriózishoz értő szakember látott?

Szerintem ne törődj ebbe bele, inkább próbáld feltárni az okokat. Én is sokáig azt hittem, hogy nincs más választásom, mint szenvedni... Ha hamarabb kerülök szakemberhez és táplálkozási tanácsadóhoz, már korábban túl lehettem volna rajta.

2017. júl. 24. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, voltam nőgyógyásznál és ultrahangon, semmi bajom nincs. Csak gondolom ezzel áldott meg a természet :') Túlélném gyógyszerek nélkül is, de egyetemen nem igazán tehetem meg, hogy havonta 3-4 napig az ágyamban fekszem és hányok :D
2017. júl. 24. 19:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Én évekig jártam a nőgyógyászhoz a rendszeres évi szűrésekre meg ultrahangra. Mindig elmondtam, hogy görcsölök, de vonogatták a vállukat.

Aztán amikor nem jött a baba, laparoszkóppal megnéztek, és már össze voltak nőve a szerveim az endometriózistól. Úgy kellett szétmetszeni az összetapadásokat. Sajnos ez az ultrahangon csak akkor látszik, ha már nagy endometriómáid vannak. És azok is csak akkor, ha elöl vannak, nem pl. a beleken.

2017. júl. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!