Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A menstruációs görcsöket hogy...

A menstruációs görcsöket hogy lehet elmulasztani?

Figyelt kérdés

Egész nap görcsölt (nagyon durván a hasam).

Jól bevált módszereket tudnátok írni?

Minden segítséget köszönök.

2017. júl. 22. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha azonnali segítség kell, akkor valami görcsoldó/ fájdalomcsillapító.

Megelőzésképpen hosszútávra viszont lehet rendszeresen jógázni, futni, egészségesebben enni, vitaminokat szedni pl. Magne B 6-ot.

2017. júl. 22. 17:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Fájdalomcsillapítóból melyik jó?
2017. júl. 22. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:

Algoflex es No-spa kombo (ez van az Algoflex-M-ben is...ha meg lehet olyat kapni) a legjobb szerintem. De vannak ennel durvabb cuccok is...

Melegvizes palack szokott meg segiteni, bar igy 30 fokban nem tudom mennyire viselheto...

2017. júl. 22. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha nagyon durva a görcs, akkor nospa + vmilyen fájdalomcsillapító egyszerre (a nospa magában nem elég)
2017. júl. 22. 17:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Azóta lázam is van+végtagfájdalmak. Felállni is alig bírok.
2017. júl. 22. 17:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem csak a Cataflam segít. Sokáig Nospát használtam, de sajnos nem hatott órák után sem. A Cataflam tényleg elzsibbaszt, ha nagyon erősen görcsölsz.
2017. júl. 22. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon durva a görcs, akkor keress olyan dokit, aki ért az endometriózishoz... a menstruációs görccsel nincs gond, de a durva görcs nem normális...
2017. júl. 22. 19:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Én is hosszú évekig szenvedtem mire kiderült az endometriózis. Szerencsére egy táplálkozási tanácsadó segített. Egy három hónapos diétával elértem, hogy életemben először megúsztam görcs nélkül egy vérzést! El sem hittem, hogy így is lehet élni! A legszebb pillanat pedig az volt, amikor a nőgyógyász közölte, hogy eltűnt az ultrahangképről az a folt, ami minden bizonnyal endometrióma volt.

Azóta lazítottam a diétán, de még mindig vigyázok, hogy ne egyek sok mesterséges adalékos, tartósítószeres dolgot, fehérkenyeret, fehércukrot. Tejtermékből és húsból is valamivel kevesebbet eszem. És talán az is számított, hogy átváltottam natúrkozmetikumokra. A sok vegyi anyag ugyanis emeli az ösztrogénszintet, ami indukálja az endós folyamatokat.

2017. júl. 22. 20:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia! Az aloe vera szűrt leve az activator kb 20 perc alatt oldja a görcsöket.Van kimondottan női vitamin, ami folyamatosan fogyasztva szintén segít.
2017. júl. 23. 00:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is.
2017. júl. 23. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!