14 évesen egyre több stria van rajtam. (többi lent)?
Figyelt kérdés
A combom belső/külső felén és a mellemen és csak mennek egyre tovább.Egész nap sírok, strandra nem merek kimenni.Használok olajat ellenük minden este, szrt se segít.
Elegem van.Sportolok, egészségesen élek, sokat iszom, se hirtelen fogyás, hízás nem volt.
Miért van ez? Mit tudok tenni?
14/L
2017. júl. 19. 23:27
1/5 anonim válasza:
Ha fogyás és a hízás kizárva, akkor a túl intenzív sportolástól is lehet.
2/5 A kérdező kommentje:
Heti 3 úszó edzés, valamint heti 2 futás 1500 m, nem hinném hogy olyan intenzív
2017. júl. 20. 00:08
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a szervezetednek az. Vegyél egy kicsit visszább és nézd meg, hogy javult e a helyzet. Ha nem akkor folytathatod ugyan úgy.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor kezdődött mikor még nem sportoltam így..:(
2017. júl. 20. 01:50
5/5 anonim válasza:
Hormonális probléma. Kb. 18 évesen tele lett az egész lábam fehér striákkal, kiderult, hogy pajzsmirigy gyulladásom van. Azóta PCOS is kialakult. Mindezt ugy, hogy sosem voltam elhízott, max 1-1x egy picit husisabb lettem, de -szintén-sportolóként hamar lement.
Sz... ügy. :(
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!