Cinti016 kérdése:
Elég nagy cisztám van, lehet műtét lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap voltam 3 hónap után megint nőgyógyásznál mivel már áprilisban találtak nálam cisztát a bal petefészkemben (3-4cm). Az már teljesen eltűnt, felszívódott (fogamzásgátlót is szedek április óta - elvileg ez segít), illetve a havi vérzés is "ki moshatja". Viszont! Most a jobb petefészkemben van, az már 6.7 cm... azt mondta várjuk meg a következő vérzési ciklust és menjek el augusztusba megint, de elég valószínű, hogy műtét lesz a vége. :( Nagyon félek. Valaki át esett már ilyen műtéten? Illetve volt ilyen nagy cisztátok? Nem tudom miért lehet ez nálam, azt mondta a doki elég hajlamos vagyok rá.. Nagyon érdekelne a hozzászólásotok. Örömmel fogadnám őket. Köszönöm!2017. júl. 14. 13:53
1/1 anonim válasza:
Szia!
Az én nenémet most műtötték.Hasonló cisztás problémával.Ő már régóta vérzett amit külömböző módokon kezeltek,viszont újra visszatért neki a problémája.Ezért amikor kiderült a ciszta dolog,akkor megműtötték.
Szerintem egy kicsivel több mint egy hete műtötték.Ma már teljesen jól van.
Azt hitte hogy rosszabul lesz.
De már voltunk együtt kirándulni is azóta.
Eleinte gyenge volt.De sokat pihent.
És már jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!