Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltan nogyogyasznal, es kiderult hogy van egy 3cm cisztam, hogy muteti beatvatkozassal, eltavolithato. Ki eset ilyenen mar at?
Nővéremnek a hasában volt egy jóindulatú ciszta amit kikaptak a biztonság kedvéért. Altatták. kiszedték, pár múlva mehetett haza. Heg ha maradt is, nem érdemleges. Pontosabban nem tudom, nem szoktam a nővéremet nézegetni. :)
Bár nem mindegy hol van kis piszok.
na leírom akkor a történetem :)
Egy pénteki napon voltam nőgyógyásznál,ahol 3 cmes petefészekcystám volt,felírt nekem gyógyszert a doki,amit hétfőn kellett elkezdenem szedni.
Hétfőn bevettem az első gyógyszert,begörcsöltem,de annyira hogy a suliból hazaengedtek,onnan pedig a kórházba kellett mennem.Kiderült 7 cmes lett.Kedden már be is fektettek,várták mi lesz,de nem változott semmi,pénteken megműtőttek laparoscopiásan,de úgy indult a műtét,hogy lehet felvágják a hasam.Másnap haza is engedtek.
koszonom szepen
utolso bocsi nem tudtam hogy ferfi vagy... remelem jobban vagy már azota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!