Tamponnal lehet úszni?
Figyelt kérdés
Tudom, sokan biztos úgy vagytok ezzel, hogy kibírom, hogy menzesz alatt ne menjek strandra, de az az igazság, hogy az egyetemi felvételi és a munka miatt csak az augusztusi nyaraláson lesz lehetőségem elmenni strandra, amikor a Balatonnál leszünk. Van egy menstruációs naptár alkalmazásom, ami előrejelzéseket ad a várható időpontokról, és valószínűleg pont akkor fog megjönni, amikor megyünk. 3 éjszakára foglaltunk szállást és egy hétig szokott meglenni. Még sose voltam vízben úgy, hogy megvan, ezért nem tudom mekkora hülyeség, hogy arra gondoltam, hogy tamponban kéne bemennem. Nem sokszor használok egyébként, és van pár kételyem emiatt, hiszen azért nem olyan tiszta az a víz, és attól, hogy bennem van egy tampon ugyanúgy felmehet belém, csak gondolom akkor a tampon is megtelik vele. Szóval a kérdés, hogy mennyire biztonságos így vízbe menni?2017. júl. 13. 16:41
1/5 anonim válasza:
Én se tudok úszni, és azért vettem, mert azt hallottam, hogy azzal fogok tudni úszni. De majdnem megfulladtam :-(
Amúgy igen, úszhatsz vele, ha megfelelő helyre tetted, akkor nem igazán megy bele oda víz... de max leellenőrzöd (van egy ismerősöm, akinek be szokott menni víz, de ez nem gyakori eset)
2/5 anonim válasza:
Igen. Sőt, a DM-ben láttam kifejezetten úszótampont is. Ez volt ráírva, de nem vettem, szóval nem tudom, hogy milyen. Egyébként anyukámnak fiatal korában a doki javasolta, hogy csak tamponnal menjen vízbe, mert nagyon érzékeny és könnyen összeszed bármit. Terhesen én is tamponnal mentem be a Balatonba és egy hotel medencéjébe is. Amikor megvan, nem szívesen megyek vízbe, de ha igen, akkor én is tamponnal.
3/5 anonim válasza:
Alapvető dolog, és köztudott, hogy menstruáció alatt strandon/uszodában csakis tamponnal lehet a vízbe menni. Tehát miért lenne hülyeség, nem is hallottál még erről? Rengeteg nő így oldja meg, nincs benne semmi fura...
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, hat most eleg tajekozatlannak erzem magam, de nem, meg tenyleg nem hallottam errol😂 es ugy voltam vele, inkabb megkerdezem tobb embertol
2017. júl. 14. 00:58
5/5 anonim válasza:
Nekem mindegy lenne, tamponnal vagy anélkül vagy-e a Balatonban. Így is, úgy is megfognám a lábaid a vízben és fejre állítanálak a Balatonban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!