O. B. Mini tamponnal lehet úszni? (többi lent)!
Figyelt kérdés
szóval versenyszerűen úszok és hát már használtam eddig tampont (de azt csak strandolásnál, nem úszásnál)csak hát bizonytalan vagyok, mert ugye ugrunk fejest, meg bukóforduló is van, mellúszás. Ilyen nem tud elmozdulni vagy ilyenek? Pont az erősebb napomon megyek edzésre kb. 1.5-2óra. Ez addig kitud szivárogni vagy ha ki is szivárog mennyire látszik majd a vizen?2014. máj. 18. 22:30
1/2 anonim válasza:
Használj normált. Ha eddig is használtál tampont, nem lesz nehéz felhelyezni, tényleg nem sokkal nagyobb mint a mini, de én személy szerint biztonságosabbnak érzem mozgásnál. Közvetlenül verseny előtt tegyél fel egyet, és ha van rá lehetőséged, cseréld. :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi☺
2014. máj. 19. 05:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!