Ha tamponnal megyek úszni, tényleg kisebb eséllyel kapok el fertőzést?
Figyelt kérdés
Nem menstruálok, csak valahol hallottam hogy tamponnal érdemes uszodába menni. viszont annyira nem látok benne logikát, hogy inkább kiírtam ide kérdésnek...2014. dec. 27. 17:12
1/4 anonim válasza:
én úgy hallottam amikor nincs meg,akkor tilos felrakni tampont.
ja és van direkt úszáshoz tampon, egyszer láttam a boltban. de azt hittem csak menseskorra van
2/4 A kérdező kommentje:
miért tilos? és nem értem mi a különbség az úszáshoz való tampon, és a sima tampon között,???
2014. dec. 27. 17:46
3/4 anonim válasza:
Tampont csak akkor tegyél fel, ha menstruálsz, akkor is ha már elég erős a vérzésed. Ha nincs mensid, a tampon nem tud felcsúszni, felsértheted vele a hüvelyed belső falát, plusz a hüvely természetes nedvességét is felszívja, ami kiszárítja a hüvelyed. Ezért nem lehet tampont használni menstruáció nélkül.
Egyébként fertőzést akkor is kaphatsz, ha van tamponod, ha nincs.
4/4 anonim válasza:
Igen, nyugodtan használhatod, természetesen mártasd bele pl. natur yoghurtba elötte, hogy könnyen felcsússzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!