Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyre kisebb a mellem, mit...

Egyre kisebb a mellem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja folyamatosan fogyok a mellemből, viszont csak onnan, és nem tudom mitől. Kérem aki volt hasonló cipőben segítsen. Milyen orvoshoz kell fordulni ilyenkor?

2014. nov. 6. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
fogyokurazol?
2014. nov. 6. 09:48
 2/5 Titusztitusz ***** válasza:
Az orvos felkeresése előtt szerintem próbálj felszedni néhány kilót "hízókúra" segítségével...Állítólag ugyanis a nőknél a testsúly növekedése arányban áll azért a mell növekedésével is...
2014. nov. 6. 09:52
 3/5 A kérdező kommentje:
nem, nem fogyókúrázom. a testemből semmit nem fogytam.
2014. nov. 6. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász megnézheti esetleg, hogy van-e benne gyulladás vagy valami kóros folyamat, de bevallom, hogy ilyenről mint "betegség" soha nem hallottam. Valószínűleg ha nincs valódi betegség a háttérben, akkor plasztikai sebészhez kell fordulnod.
2014. nov. 6. 11:15
 5/5 CODE3 ***** válasza:

Szia!

El nem bírom képzelni, hogy várhatnak itt emberek gyakorlatilag nulla információból érdemleges segítő választ, erre orvos nem tudna így válaszolni, nemhogy itteni laikusok.

Mennyi idős vagy? Milyen alkatú vagy? Milyen melltartót hordtál eddig és most milyen a megfelelő? Ha nem hordtál akkor írd le kb hány cm a mellnél mért körméret csökkenése. Magasság cm, tudni kéne hogy a menses normális időben érkezik e és normális mennyiségű és azonos ideig tart. Fontos tudni, hogy az életedben történt e változás, pl rendszeres sport, vagy változott e bármi amihez kötni tudod ezt a jelenséget? Amennyiben ezekből semmi nem derül ki, egy laborvizsgálat deríthet fényt a dologra, esetleg hormonális probléma lesz amit pajzsmirigy ellenőrzéssel lehet kideríteni.

Ezekre itt képtelenség válaszolni, pláne úgy hogy itt az átlagnak halvány fogalma sincs az anatómiáról sem, nemhogy mélyebb dolgokról.

2014. nov. 7. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!