Ha nincs szűzhártyám, akkor csinálhat szűrővizsgálatot a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
vagy csak akkor,ha már volt nemi kapcsolatom?2010. máj. 21. 14:50
1/4 anonim válasza:
Ezt nem értem. Most akkor ezek szerint még nem volt nemi kapcsolatod, de mégsincs szűzhártyád? Hát hová lett??
Egyébként meg tud vizsgálni akkor is, ha még szűz vagy, és akkor is, ha már nem.
2/4 A kérdező kommentje:
edzésnél elszakadt.De szűrővizsgálatot is csinálhat? mert úgy hallottam,hogy csak ha már volt nemi kapcsolatom,csak akkor csinálhat.
2010. máj. 21. 15:02
3/4 anonim válasza:
Ja, értem. A citológiai vizsgálatnak nem feltétele, hogy előtte legyen nemi kapcsolatod. (Egyébként én úgy tudom, hogy akkor is meg tudják csinálni, ha még megvan a szűzhártyád)
4/4 anonim válasza:
Ha még szűz vagy végbélen keresztül vizsgál meg, a kenetet hüvelyen keresztül leveszi, de ilyen esetben nem tudom mit tesznek, szerintem tedd hozzá, hogy már nincs meg a szhártyád és mond, hogy vizsgáljon hüvelyen keresztül, szerintem jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!