Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket a nemiszervem? 16L

Miért viszket a nemiszervem? 16L

Figyelt kérdés

Kb az egész viszket meg ég nemtudom mi ez a strandra gyanakszom(mert a medencébe beleesett Bogár levél stb) mert voltunk 5napja akkor elkezdődött és azóta canesten sprayvel sprézem meg kenem krémmel 4napja ma megint mentünk oda és ugyanaz

Nem nyúltam oda "piszkos kézzel" ha azt csinalom előzze mosok kezet stb

Anyának nem mondtam el mert egyből az lenne hogy mekkora .. vagyok hogy oda nyulkalok meg igy ugy ...

Egyedül nőgyógyászoz nemhiszem hogy megyek főleg nem a körzeti korhazba mert egyszerűen gusztustalan 0higenia nehogy összeszedjek valamit

Valami tipp? Vagy tudok venni patikába vagy drogériába rá valamit?(max ha nem hat b terv és anya)

De pl amikor bekenem stb utána egy idő után elmúlik de visszajön

Köszönöm elölre is:/

2017. júl. 8. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Akár irritáció, bőrszárazság, enyhe, magától gyógyuló fertőzés is lehet.
2017. júl. 8. 19:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az irritáció oka lehet a szőrtelenítés, vagy akár egy új, korábban nem használt tusfürdő, szappan, ápolószer, mosószer, esetleg öblítő kipróbálása. Az irritáció nem jár együtt sem váladékozással, sem pedig kellemetlen szagokkal.
2017. júl. 8. 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem komoly? És nem teszek vele bajt ha canestent használok meg krémet?
2017. júl. 8. 19:15
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Hugyúti fertőzés.

Várakozás és hagyományos kezelések (gomba elleni spray, tabletta) ajánlottak. Ha nem múlik, orvos.

2017. júl. 8. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha nincs folyásod, csinálj egy jó erősre főzött kamillából ülőfürdőt, és ülj bele 20 percre. próbáld ki a Fenistil gél-t, és azzal kenegesd.
2017. júl. 8. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Canesten combit vegyél hüvelytablettával. Nem árt egyáltalám, max nem segít.
2017. júl. 9. 12:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm:)
2017. júl. 10. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!