Megint viszket a nemiszervem. Miért?
Figyelt kérdés
2 honapon belul mar másodjára. Elmentem nőgyógyászhoz, s akkor ki is kezeltettek fertozes gyanujával. Mindig figyelek magamra hogy ne érintkezzek piszkos felulettel vagy ne nyuljak magamhoz piszkos kezzel. De nem értem miért jön vissza a viszketés. Párommal sokat szeretkezünk, azonban nem is olyan régen vesztettem el. Lehet hüvelyszárazság, vagy allergias lennék mondjuk a vazelinra vagy az ovszerre? A viszketés a szex utan 2 3 nappal jelenkezett eddig.2017. márc. 4. 07:17
1/8 anonim válasza:
Ő is kellőképpen figyel a higiéniáéra? Mert ha az ő keze piszkos, vagy az ő nemiszerve...akkor ba.szhatod ha a tiéd nem.
2/8 anonim válasza:
Ezek közül mind lehet. Mármint lehet allargia (gumira nagyon gyakori),de lehet az is,hogy a párodtól kapod vissza újra és újra a fertőzést. A gombásodás férfiaknál a legtöbbször nem okoz panaszt,de a partnerüket újra és újra fertőzik. Ezért van az,hogy a két felet mindig egyszerre kezelni kell! Sajnos sok nőgyógyásznak ez eszébe sem jut :( Én azt tanácsolom,hogy menjetek el együtt a helyi bőr-,nemibeteggondozóba,ahol mindkettőtöket megvizsgálna és megkezelnek. Sőt pl. gumiallergia irányába is kivizsgálnak.
3/8 anonim válasza:
Ha gumival védekeztek akkor lehet az irritál. De amúgy milyen tuneteid voltak?
Csak viszketes? Mert akkor lehet hogy a gumi.
Ha mas is volt mellé es nem vedekeztetek akkor jo lenne ha a barátod is ki lenne kezelve mert igy visszafertoz
4/8 anonim válasza:
Szerintem,ha az óvszertől lenne,akkor nem 2-3 nap után kezdene viszketni.Talán inkább hüvelyszárazság lesz.Más tüneted nincs?
5/8 anonim válasza:
Ha a párod nem lett kikezelve, ő fertőz vissza.
6/8 anonim válasza:
4-es én is az ovszertol szoktam viszketni es en se egy öl hanem 1-2 nap múlva..
3 voltam
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok.Csak azért gondoltam,mert nekem nagyon hamar kijön,ha valami nem ok.Viszont óvszerrel tényleg nincs sok tapasztalatom.
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon figyelünk a higiéniára. és mikor volt egy kis fertőzésem akkor őt is kezeltük és rendben volt minden. de valószínű hüvelyszárazság volt mert azóta pár napra rá elmúlt.
2017. márc. 19. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!