Hogy zajlik egy nőgyógyászati vizsgálat?
Az asszisztens azért van ott, hogy pötyögje azt, amit a doktor mond vizsgálat közben. Akinél én voltam, az asszisztens a doki mögött ült, de ne aggódj, ő nem azért van ott, hogy leselkedjen. Mellesleg a doki sem.
Bemész, egy külön kis helyiségben levetkőzöl, és felfekszel. Persze, előtte megkérdezheti a panaszaidat, aztán megvizsgál.
Bemész, megkérdezik, miért jöttél. Elmondod. Aztán levetkőzöl a fülkében. Kijössz, felfekszel az asztalra. Megvizsgál. Visszamész felöltözni. Aztán meg elmondja, hogy mi van, felír receptet, ha kell.
Van ott asszisztens, de nem lát különösebben semmit. Nem fog bebámulni a lábaid közé. Általában oldalt van, szóval nem lát semmit.
asszisztens? nálam legutóbb 2 tanuló-kislány is bent volt, miközben a doki megvizsgált és vag.uh-t csinált. mindezt úgy, hogy véreztem.
általában az asszisztencia úgy ül, hogy nem premier plán fel nyitod szét a lábad, de ha mégis, hidd el, egyáltalán nem érdekli őket, nem hinném, hogy élvezettel nézegetik más nők nemi szerveit. mint ahogy az orvos sem az élvezet kedvéért csinálja.
fene sem érti :)
engem általában senki nem szokott zavarni... jó, mondjuk legutóbb olyan orvos kezébe kerültem, aki... hogy is mondjam szépen? kisfiú még, na! az egy kicsit feszélyezett, ráadásul mint kezdő, áthívta a tapasztalt kollegát is a vizsgálathoz. mondjuk ez a része már nem zavart, ugyanis a kollegához volt szerencsém többször korábban, terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!