Első nőgyógyászati vizsgálat hogyan zajlik? Hüvelygomba gyanújával mennék, szűz vagyok.
Figyelt kérdés
Esetleg Dr. Kollár Zoltánnal való tapasztalatok? (Sztk-ba ugye nem kell előre bejelentkezni?)2017. jún. 27. 13:39
1/5 anonim válasza:
Először is megkérdezik az utolsó menstruációd időpontját, utána megkérdezik van-e panaszod. Elmondod, majd mondja a doki, hogy lehet vetkőzni. Itt egy kis rész van kialakítva erre függönnyel elválasztva. Levetkőzöl, felfekszel a vizsgáló asztalra, felteszed a lábaidat, a doki majd mondja, hogy csússz lejjebb vagy följebb. Utána bekapcsolja a lámpát ami szemben lesz veled majd behelyezni a hüvely tükröt, ez kicsit kellemetlen, mert hideg. Azután benyúl az ujjával, mmegtapogat belülről, hogy nem-e ment feljebb a fertőzés stb. Én maszekba járok, itt érvényes rákszűrés nélkül nem vizsgál meg és nem ír fel semmit. Nem tudom, hogy sztk-ban ez hogy működik.
2/5 anonim válasza:
Sztk-ba időpontot kell kérni, nagyon nem szeretik ha csak úgy odaallit valaki
3/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy, esetleg gerek/tini nőgyógyászatra menj, ott azért valószínűleg női orvos van és kiméletesebbek.
Ha hüvelygombád van, akkor vásárplhatsz gyógyszertárban Canesten kombit, ami egy széles spektrumú gombaölő szer és NEM káros.
5/5 anonim válasza:
Van olyan kacsa, ami szűz lányoknak van, olyan a mérete, nem lesz bajod, megmarad a szüzességed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!