Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivan akkor ha már 12 éves,...

Mivan akkor ha már 12 éves, és nem jött meg neki? ⬇⬇⬇

Figyelt kérdés
Az unokatesómról lenne szó. Ő, nem mer írni ide ( nemtudom miért), szóval helyette én kérdezek. 12 éves, és nem jött meg neki...tudjátok mije. Szóval még nem menstruált,és nagyon fél,mivel az osztályában már minden lánynak megvolt, csak a nagyon de nagyon vékony termetűeknek nem, de az unokatesóm nem ilyen. Teljesen normális magasságú, súlyú...stb, a korához képest. Azt mondja,hogy csak az a fehér folyadék ( vagy mi) jön meg neki minden nap. Ez mit jelent? ( nekem már megvolt, de ez nekem nem volt, vagyis nem vettem észre, csak a vérzést.) Próbálom nyugtatni, de nem igazán megy. Ha valami tippet/ tanácsot tudtok adni, kérem írjatok. Előre is köszönöm.

2017. jún. 29. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem gond!!! (inkább az osztálytársinak korai)

Nekem 14 évesen volt először.

+addig örüljön amíg nincs:D

2017. jún. 29. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más időpontban jön meg először. Valakinek 12 évesen, másnak 14, de lehet, hogy csak 16 évesen. Nincs semmi probléma, hogy 12 évesen még nem menstruál az unokatesód. :) Élvezze, hogy nem kell ezzel is még bajlódni. A fehérfolyás pedig szintén egy természetes folyamat, a hüvely öntisztulását jelenti.
2017. jún. 29. 23:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Lesz mivel megnyugtatnom. Xo
2017. jún. 29. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:

A fehérfolyás minden nap távozik a hüvelyből kisebb-nagyobb mennyiségben. Így tartja tisztán magát természetes módon a hüvely, és a fehérfolyás védi a fertőzésektől. Nem mindenkinek van minden nap. Ha több van, érdemes tisztasági betétet használni, de nem kötelező. Ha túrós állagú, büdösebb lesz, és hirtelen változik az állaga, az utalhat fertőzésre (de ilyenkor általában viszketés és égő érzés is társul hozzá).

Ami pedig a menstruációt illeti: 16-17 éves korig bőven elég megjönnie. Az is lehet, hogy a többi osztálytárs hazudik, és nem is menstruál még mindenki. Ez nem ciki. Addig örüljön, amíg nem ehhez kell igazítani a nyaralást, stb.

20N

2017. jún. 30. 02:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 14 évesen jött meg, sőt, sok lánynak az osztálybó, persze jött a menőzés hogy "úúú nekem már megvan" de addig örüljön amíg nincs, nem tud átázni a betét, nem kell arra figyelni hogy 5 napig vér csorog belőle, hidd el ,inkább égnék hogy nincs havim mint ez.
2017. jún. 30. 07:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
2017. jún. 30. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!