Mi lehet ez? Többi lent ⬇
Figyelt kérdés
Már 26 napja késik a menzeszem és nem tudom,hogy miért..spkan mondták,hogy az ideg miatt.
Igaz mostanában sokat stresszelek...,máskor is késett sokat pl 2 hónapot de ez most zavaró mert rég késett ennyit...és észre vettem,hogy nagyon kellemetlen,benyilaló fájdalmat érzek a bal petefészkemben (amiben kb 2 éve 2 db cisztát vettek észre az orvosok a hasi ultrahangos vizsgálat közben)...nem szeretnék orvoshoz menni de ha nincs más akkor megyek..csak nem tudom,hogy miről lehet szó
2016. jan. 5. 16:41
1/1 Gyomri válasza:
szerintem cisztad van vagy fertozes,vagy felfazas jobb ha elmesz dokihoz o biztosabb valaszt mond es meg idoben, ne kesleltesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!