Első nőgyógyászati vizsgálat. Nem merek elmenni. Miket írna a papíromra?
Már 21 éves vagyok, soha nem voltam még nőgyógyásznál és kezdem belátni, hogy el kellene mennem. Leginkább azért szeretnék elmenni mert a barátommal kisbabát szeretnénk, hónapok óta próbálkozunk de nem sikerül. Tudni szeretném, hogy valami bajom van vagy csak egyszerűen nem jött még össze. Meg amúgy se ártana egy vizsgálat. Viszont anyukám tudta nélkül nem nagyon tudnék elmenni meg amúgy is egy kis városban élünk, megtudná másoktól. És én ide szeretnék járni mert jó az orvos, mindenki azt mondja.
Nem mondjuk senkinek, hogy babát szeretnénk és nem akarom, hogy a szüleim is tudjanak róla. Akkor szeretném elmondani nekik ha már úton lesz. Ezért érdekelne, hogy a papírra amit ad, ráírná? Mert anyukám biztos látni akarná... minden orvosi papíromat el akarja olvasni.
Először is. Nem kell paráznod a dokitól. Ami bent elhangzik, az titok. Az pedig, hogy ott jártál.. a legjobb, ha elmondod anyudnak, hogy elmész orvoshoz, mert szeretnél rákszűrést csináltatni, sőt Ő is elkísérhet, rá is fér egy rákszűrés. Így, mivel nem titok, ha a fülébe jut sem fog kombinálni.
Bent a doki feltesz pár kérdést. Ebben benne lesz a ,,milyen módon védekeznek,, is.. ekkor elmondod, hogy sehogy. Ebből sejteni fogja, hogy gyereket szeretnétek, esetleg visszakérdez, ,,hogy babát szeretnének?,, itt elmondhatod, hogy x hónapja próbálkoztok, de ez ne szerepeljen a papírokon.
Aztán lezajlik a vizsgálat. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!