Női kopaszodásra megoldás?
Figyelt kérdés
szeretnék segítséget kérni. Pajzsmirigy problémám van, amire szedem a gyógyszert, de továbbra is kopaszodom. Sok orvosnál jártam, nem tudnak semmit mondani. Van olyan akinek sikerült visszafordítani a folyamatot? Sampon, hajszesz, hajnövesztő szerek már megvoltak. Köszönöm.2017. jún. 26. 12:32
11/14 anonim 

válasza:

Legalább 20 x volt a az ismerősöm, de ugyanúgy zsírosodik a haja 1 ! nap alatt mintha ott sem lett volna. Pedig úgy gondolom ezt könnyebb lenne megoldani, mint a hullást, de még ez sem ment.
12/14 anonim 

válasza:

Igen, én ezt értem, és nyilván ez így igaz, de te is értsd meg, hogy nekem más tapasztalatom van, ami szintén igaz. Egyébként az ismerősöd is Gyöngyihez járt?
13/14 anonim 

válasza:

Igen, és semmi probléma nem volt vele, a kellemes kezelésekkel vagy pakolásokkal nem oldódott meg a zsírosodás és a hullás sem. Ezek a kezelések alkalmi hulláson segíthetnek, de a komolyabb hormonális vagy genetikai eredetűn sajnos nem.
14/14 anonim 

válasza:

Nekem pár hete az allergiaszezon kezdetekor kezdett megint hullani, plusz magas lett kicsit a TSH-m, szóval lehet pm alulműködésem. Majd most fogom kivizsgáltatni. De amióta használom az ampullát, harmadannyi haj jön ki. Nekem ez elég segítségnek. Addig nyilván nem fog teljesen elmúlni, amíg a kiváltó ok jelen van, de az az igazság, van most egyéb betegségem is, ami miatt sokat stresszelek, szóval az is rájátszik.
Sajnálom, hogy nektek nem sikerült javulást elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!