Női kopaszodásra megoldás?
Elhiszem, én is kétségbeesésemben mentem el először egyhez, na az pont olyan volt, mint amilyennek írod. Mikor aztán marékszámra hullott a hajam, a párom rángatott el a Gyöngyihez. Szerintem nélküle már parókám lenne. Ő tényleg más, most már majdnem 5. éve járok hozzá vissza, mert a fodrászom is ő lett. Sajnos a hajhullós hajlamom megmaradt, és időnként előjön, de sosem ad semmi feleslegeset, csak amikor tényleg kell. És igaz, hogy drágák ezek a szerek, viszont nekem pl. elég sokáig elegek is.
Gyöngyiben azt is bírom, hogy fel tudja deríteni az embert, és tényleg odafigyel a problémádra, nem úgy, mint sok bőrgyógyász, aki néha kvázi úgy kezel, mintha direkt az ő bosszantására mentél volna oda.
Hajgyógyászból az olyanokat kerüld, akik azzal jönnek, hogy járj el y hónapig heti tizenezres kezelésekre, és akkor talán 2-3 hónap múlva javulni fog a hullás, de addig még akár romolhat is. És megideologizálja, hogy miért. Na Gyöngyinél ilyen nem volt. Az első kencét, amit tőle kaptam, kórházban próbáltam ki, mert egy vírusfertőzés miatt bekerültem, és már az alatt az idő alatt is javított egy picit a problémámon.
Írtam, hogy a fodrászom is ő lett, azért járok hozzá 5 éve vissza. Továbbá sajnos vannak olyan egészségügyi problémák, amelyek hozzájárulnak a hajhulláshoz, nálam például a vírusfertőzések vagy az allergiaszezon, ami beindítja ezeket, és ilyenkor van szükségem plusz segítségre.
Ne mondd, hogy az embernek 5 év alatt egyetlen kúrától tip-topnak kellene maradnia a hajának, mert az nevetséges elvárás lenne. Fodrászhoz is ahhoz megy az ember vissza, aki bevált, orvoshoz is, hajgyógyászhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!