Fogamzásgátlóval pattanások ellen?
20 éves vagyok, de még mindig olyan pattanásos vagyok, mint 14 évesen.. igaz most már inkább csak időszakos, de olyankor borzasztó..már nagyon elegem van belőle.
Most a fogamzásgátlón gondolkodom, más okokból is, hiszen a ciklusom sem rendszeres annak ellenére, hogy 13 éves koromtól megvan..
Voltam már endokrinológián is, de nem állapítottak meg hormonproblémát, voltam nőgyógyászaton, ahol szintén nem mondtak kb semmit.. Pedig a PCOS összes tünete illik rám... igaz ennek már 2 éve, és már akkor is fog.gátlót akartak adni, de akkor még korainak éreztem. Most már ez az utolsó reményem :(
Magánorvosnál kell Pco-t diagnosztizáltatni. Államiban kb. sz arnak rád. Én is éveket húztam rá, míg rendes magánlaborban kimondták. Azóta átmentem államiba vissza és a hozott és friss leleteim alapján ott is kimondták, hogy Pco.
Foggátló csak addig lesz jó, míg szeded + olyan fél év. De az csak elnyomja a tünetetket,, nem megszünteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!