Fogamzásgátlóval menstruálció eltolás?
Most jött meg, és jövő hónapban pont akkor kellene megjönnie, amikor épp nyaralni vagyunk az iskolával. Sose szedtem még fogamzásgátlót, de amúgy is elakartam kezdeni, és lehetséges hogya nem első naptól szedem akkor azzal lehessen eltolni? Vagy maradjon a norcorut és majd máskor?
A menstruálcióm amúgy is rendszertelen, de ezt örököltem. Befolyásolhat valamit?
16l
El lehet tolni, de nem úgy, hogy később kezded!!! A menstruáció 1. vagy 2. napján kell kezdeni (bár attól függ, milyen fajta), szóval ha akarod, akkor holnap reggel irány a doki.
A betegtájékoztatóban le van írva, hogy lehet eltolni: többnyire el kell kell kezdeni a 2. levelet szedni az 1. után szünet nélkül, és vagy végigszedni a levelet, és akkor egy megvonásos vérzés kimarad, vagy addig szeded, amíg nyaraltok, és lesz egy felbontott leveled, amit félre kell tenned (és esetleg még máskor trükközhetsz vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!