Fogamzásgátlóval menstruáció eltolása?
Három és fél éve szedek Jangee fogamzásgátlót,eddig nem csináltam még ilyet,de pénteken fontos esemény lesz,amire nem szeretném,hogy megjöjjön! Csak 4napot szeretném tolni! Tehát a következő levélből beveszek négy szemet és jön a hét nap szünet,majd utána szedem be a maradék szemeket a levélről?
Köszönöm!
Nem teljesen, de majdnem.
Beszedsz plusz 4 szemet, megtartod a 7 nap szünetet, majd EGY TELJES LEVELET kezdesz. Az nem elég, ha a maradék 17 szemet beveszed. Azt a levelet tedd el tartalékba inkább és kezdj egy újat.
Én mindig úgy csináltam, ahogy Te írtad, kérdező, tehát a következő levelet szedtem be, ami ugye kevesebb szem. Semmi problémát nem okozott. Ugyanúgy véd, és ugyanúgy hat. Egy éve szedem, szoktam néha így tologatni.
19L
Hát figyelj, felőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz:D De a betegtájékoztatót feltehetőleg nálad -ebben a témában- jártasabb emberek írták. Nem gondolod? Ha azt írja, hogy csak akkor marad meg a védettség, ha szünet nélkül beszeded a következő levelet, akkor az úgy is van.
Továbbra is azt javaslom a kérdezőnek, hogy azt a maradék csomagot inkább tegye el ilyen alkalmakra és kezdjen egy új, teljes levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!