Valakinek tapasztalata van Dr. Ekine Atombosoba Adokiye -ról? Ha igen, leírná?
A xv. kerületi rendelőben jártam nála, fogamzásgátlással kapcsolatos tanácsadással. Igazából nagyon nehezen értettük meg egymást, de visszamentem hozzá. Majd később fertőzés miatt is jártam nála, amit sikeresen kezelt, viszont akkor is és a továbbiakban is nehezen értettem meg. Nem kaptam teljeskörű tájékoztatást egyik vizsgálatom után se és a kérdéseimre se kaptam kielégítő válaszokat. Volt hogy úgy voltam bent nála, hogy 2-3 percig még telefonozott, beszélgetett az asszisztensével, rólam nem véve tudomást. Megértem hogy kell egy kis pihenő, de akkor inkább ne hívjon be.
Szóval többet nem megyek vissza hozzá, ajánlani se tudom senkinek.
Sziasztok!
Az igaz, hogy nem túl sok időt tud bent lenni Nála a beteg. Amikor a 15.kerületbe jártam hozzá, mindig túl sokan voltak, de Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Mi babát szeretnék, de nem sikerült. Ő találta meg az okát. Volt egy műtétem is. Megfelelő ellátást kaptam. Kicsit töri a ugyan a magyart, viccelődik időnként, de én csak ajánlani tudom.
Én már a magánrendelésére járok. Nagyon jó, mert szombaton van, és nem kell a munkahelyről rohanni. Tiszta , szép a rendelő, nem kell várakozni, mindenki nagyon kedves. Nem csak a magán rendelésén, de a 15 kerületben is jó tapasztalatom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!