Valakinek tapasztalata van Dr. Ekine Atombosoba Adokiye -ról? Ha igen, leírná?
Szia!
Én is most készülök hozzá!Megírnád tapasztalataidat?
Ekine doktor elérhetőségét kerestem az interneten, amikor megláttam a véleménykutató kérdést...kíváncsiság hajtott ,hogy megnézzem mit is írnak a Róla, csupa jó dologra számítottam.
Egyáltalán , soha nem tapasztaltunk olyan viselkedést, amit a fenti hozzászólásokban olvasni. Nővérem több éve, Debrecenben Nála szülte a fiúkat. Később elkerült Debrecenből, de utána mentünk Karcagra, minden apró, vagy nagyobb problémánkkal, még az anyukánkat is operálta, aki nem tudta a vizeletét tartani. A műtét igazán jól sikerült, s a családban mindenki hálás, igazán ritka ilyen kedves, emberséges és jó orvot találni. Hallottuk, hogy talán Budapesten él, így próbáltam keresni Őt, most saját panaszaim miatt.
Döbbenten olvastam a kemény kritikát. Én és a családom csak ajánlani tudjuk. Mi kedveljük, és meg is bízunk a tudásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!