Hogy tegyem fel a tampont?
Applikátorosról van szó, és lenne pár kérdésem a felhelyezéssel kapcsolatban. Milyen mélyre tegyen fel az applikátort, hogy a tampon jó helyen legyen? Milyen időközönként cseréljem? Mármint, hogy mennyi idő után telik meg biztosan? És a felrakás-kiszedés fáj?
13/L és ha számít, akkor szólok hogy szűz vagyok
Nem fáj, ha jól csinálod. Minivel próbálkozz. Szerintem amúgy sokkal egyszerűbb az ujjaddal feltenni, mert jobban érzed, merre told, stb. Addig kell feltolni, amíg már nem érzed, tehát legalább 4-6 cm-re. Cserélni legkésőbb 6-8 óra után kell, de jobb hamarabb. Érezni fogod, ha megtelik. Egy tisztasági betétet tegyel alá, mert szivároghat.
20N
Kicsit meghúzod a zsinórt és ha könnyen ki akar jönni, akkor tele van, ha nem, akkor még nem telt meg vérrel.
Szűzen a normál méretűt is használhatod, ha már a minit fel tudod rakni.
Használat előtt kicsit húzgáld meg a zsinórt, hogy biztos ne egy hibás darabot használj. Én eddig 1-et találtam ilyet.
És az o.b.-t javaslom.
oh köszi :) főleg hogy o.b
Főleg naturella tampont használok ha úgy van de nem kedvelem annyira s régen kaptam még applikátoros o.b-t :S csak úgy vettem észre vagy két éve mintha nem lenne a országban :S
De megmenteted a életemet :3 :)
még egyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!