Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tegyem fel a tampont?

Hogy tegyem fel a tampont?

Figyelt kérdés

Applikátorosról van szó, és lenne pár kérdésem a felhelyezéssel kapcsolatban. Milyen mélyre tegyen fel az applikátort, hogy a tampon jó helyen legyen? Milyen időközönként cseréljem? Mármint, hogy mennyi idő után telik meg biztosan? És a felrakás-kiszedés fáj?

13/L és ha számít, akkor szólok hogy szűz vagyok

2017. jún. 11. 01:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem fáj, ha jól csinálod. Minivel próbálkozz. Szerintem amúgy sokkal egyszerűbb az ujjaddal feltenni, mert jobban érzed, merre told, stb. Addig kell feltolni, amíg már nem érzed, tehát legalább 4-6 cm-re. Cserélni legkésőbb 6-8 óra után kell, de jobb hamarabb. Érezni fogod, ha megtelik. Egy tisztasági betétet tegyel alá, mert szivároghat.

20N

2017. jún. 11. 07:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. jún. 11. 12:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Szio bocsi hogy kérdezem de merre leltél applikátoros tampont O.o vadászok már egy ideje :S Magamtól úgy nemigen szeretem feltenni de applikátorosat sehol se lelek. :S
2017. jún. 11. 12:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Kicsit meghúzod a zsinórt és ha könnyen ki akar jönni, akkor tele van, ha nem, akkor még nem telt meg vérrel.

Szűzen a normál méretűt is használhatod, ha már a minit fel tudod rakni.

Használat előtt kicsit húzgáld meg a zsinórt, hogy biztos ne egy hibás darabot használj. Én eddig 1-et találtam ilyet.

És az o.b.-t javaslom.

2017. jún. 11. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Rossmanban van applikátoros, de szerintem dm-ben is láttam már.
2017. jún. 11. 12:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyah köszi :) márkát tudsz esetleg mondani mert én itt Barcikán bóklásztam meg Miskolcon de nemigen láttam polcon applikátorost :S o.o
2017. jún. 11. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
o.b.
2017. jún. 11. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha nem találsz boltban, akkor a rossmann honlapján lehet rendelni.
2017. jún. 11. 12:55
 9/9 anonim ***** válasza:

oh köszi :) főleg hogy o.b

Főleg naturella tampont használok ha úgy van de nem kedvelem annyira s régen kaptam még applikátoros o.b-t :S csak úgy vettem észre vagy két éve mintha nem lenne a országban :S

De megmenteted a életemet :3 :)

még egyszer köszi

2017. jún. 11. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!