Hogyan tegyem fel a tampont?
Sehogy!
Ha nem tudod, akkor ne használd.
Amúgy a dobozában van egy papír, tökéletesen leírják benne, hogy hogy kell felhelyezni, amennyiben neked így sem megy, úgy meg hagyni kell.
igaza van az elsőnek. én is a tájékoztató alapján próbáltam ki legelsőre. el kell lazulni rendesen és menni fog. ob minit ajánlom legelsőre. tényleg annyira kis pici,hogy kb lehetetlen hogy ne menjen fel.(ha csak nincs valami rendellenességed)
szóval próbálkozz tovább . és olyanokor amikor nincs otthon senki, nem zavarnak. ha nedves belül a hüvely fala könnyebb felhelyezni.addig ugye amíg nem érzed ha mozogsz. nem egy nagy ördöngősség,de bevallom hogy én is féltem tőle ennyi idősen!
ha a kád szélére felteszed a lábád az is segíthet. és lazulj el ne görcsölj mert akaratlanul is összehúzod magad ott lent
amúgy középiskolában is lehet betétet használni,ez nem tudom hogy függ össze
én suliban és olyan helyeken ahol nem volt szappan mindig reggel tamponnal mentem el,de ott csak eltávolítottam és betétet raktam be. ha a te sulidban sincs szappan akkor szerintem ne kísérletezz ott tamponcserével. persze vannak kis kézfertőtlenítők is
használj minit!!! a kislányom is azt használ..apaként fontosnak tartom,hogy a lányom ne érezze magát kellemetlenül a suliba..:))) egyértelmű,hogy a tampon kényelmesebb..Próbálkozz!
Iván :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!