Holnap fürdőbe megyek. Hogyan vedekezzek a fertőzések
ellen?
Figyelt kérdés
Kup, tampon, ...?
2017. jún. 9. 14:34
1/9 anonim válasza:
Szerinted ha felnyomsz egy tampont attól nem fogod elkapni a fertőzést? :D
Semmivel sem tudsz.
De én még soha nem kaptam el semmit ilyen helyen.
2017. jún. 9. 14:39
2/9 anonim válasza:
Imadkozassal
2017. jún. 9. 14:41
3/9 anonim válasza:
Nem tudom én Nod32-t használok.
2017. jún. 9. 14:43
4/9 anonim válasza:
Allitolag strandolas utan ajanlott minnel elobb levenni a vizes furdorucit.
2017. jún. 9. 14:50
5/9 anonim válasza:
Immunrendszer függő szerintem. Én is félek az ilyenektől pedig szeretek strandolni sajnos sehogy nem tudsz védekezni csak zuhanyzással esetleg viszel magaddal fertőtlenítőt és átfujkálod a kényes részeket medencézés után semeddig se tart nekem is van én testpermetes flakonba átöntöttem semmilyen szaga nincs.
Mama csak közös lavórnak hivja a strandot.
2017. jún. 9. 14:57
6/9 anonim válasza:
Én Canesten krémmel bekent tampont használok ilyenkor, és eddig így nem kaptam el semmit.
2017. jún. 9. 14:58
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat! 😊
2017. jún. 9. 16:11
8/9 anonim válasza:
A Canesten krém csak külsőleg alkalmazható, tilos a hüvelybe kenni! Tampont feltenni vérzés nélkül szintén tilos! Kiszárítja a nyálkahártyát, és úgy pedig még könnyebben káosz el fertőzést. Szóval az utolsó válaszoló jó nagy baromságot írt... Nem kell csinálni semmit.
2017. jún. 9. 17:16
9/9 anonim válasza:
A Canestenes tampont a nőgyógyász orvosom ajánlotta, szóval egyáltalán nem hülyeség!
Amúgy meg sok nő védekezik így a fertőzések ellen az uszodákban, és ez nekem is bevált módszer!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.