Harminc felett tényleg "még a levegőtől is hízunk" vagy csak jobban elengedjük magunkat evés terén és azért rakódnak fel a plusz kilók észrevétlenül?
Valami biztos, hogy történik hormonálisan 30 után, mert még a legvéknyabbaknál is megindul egy nagyon lassú, de biztos hízás. Persze ha valaki elengedi magát, akkor nyilván többet hízik, de aki nem, annak is jönnek fel a kilók.
Én 19 évesen 170 cm és 48 kg voltam. A '20-as éveimben az 52-53 kg volt jellemző, aztán 29 évesen bekattant valami. Szinte évről vére mindig feljött egy-két kiló, és úgy, hogy végig cigiztem voltam végül 60 kg (a cigi leszokás óta meg nem merek méretkezni :). Ez persze nálam még mindig jó, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy odafigyeléssel is jönnek a kilók.
igen,sajnos változik a hormonháztartás
mindenki hízik még a vékony is,sajnos :(
Nők és férfiak egyaránt híznak és más lesz az arány!
El kell fogadni ez a természetes
kislányból,tini lesz utána felnőtt,fiatal felnőtt,
Nő,középkorú nő,idősebb hölgy lesz a végén
Minden egyes szakaszban máshogy nézzünk ki,el kell fogadni magunkat és másokat!
Ne bántsuk egymást hiszen nagyon rövid az élet,éljük meg a szép dolgokat az életben mindenkinek minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!