Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy oldják meg sokan az...

Hogy oldják meg sokan az efféle szőr problémát? És a nyers vegánságot?

Figyelt kérdés

Manapság egyre gyakrabban előfordul, hogy emberek próbálnak természetközelibben élni, ezért változtatásokat eszközölnek az életmódjukban. Például áttérnek (nyers) vegán táplálkozásra, nem mosnak hajat, nem szőrtelenítenek.

Példának okáért felhozom Rimóczi Zsófit, aki most egyre népszerűbbé válik mind instagramon, mind youtube-on, és hasonló dolgokat csinál, mint amiket fentebb taglaltam. A kérdésem / problémám a következő. Ha egy erősebb szőrzetű csaj is át akarna térni a szőrtelenítés mellőzésére, hogy lehetne azt igényesen megcsinálni? Teszem én azt, mondjuk egy bikinivonalas nem szőrtelenítés eléggé feltűnő tud lenni, de sok lánynak a lábán is, főképp a lábszárán, esetleg a lábujján is erős a szőrzet. Ezt hogy oldja meg sok hasonló gondolkodású lány, mint pl. Rimóczi Zsófi is? Engem ez érdekelne nagyon, mert nem igazságos, hogy egyeseknél ez túlzottan igénytelenségbe csapna át, másoknak meg csak éppen látszódik, ha megcsillan a napfényben. Mit lehet ez ellen tenni? Szerintem az csalás, ha valaki valamijét nem borotválja, merthogy természetesség, de közben minden mást igen.

Kérlek mondjátok el erről a véleményeteket, tanácsaitokat, főleg, ha voltatok hasonló cipőben! Köszönöm. :)

Kiegészítésként: egyébként annyira vonzó az, amit Zsófi csinál. Boldog, felszabadult olyan, mintha lenne egy csomó energiája. Ennyire megéri a nyers vegán / vegán táplálkozás? Magyarországon ez nagyjából napi szinten mennyibe kerül? És hol lehet tartósítószerek nélküli, igazi gyümölcsöket beszerezni bármikor? Annyira idegen nekem ez az egész dolog a mindennapoktól.

2017. máj. 25. 01:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha belegondolsz, nyilván karnál egyszerűbb a gyantázás, de amikir nő vissza, az elég ronda. Meg most kényszeresen szőrteleníteni mindent, és teljesen csupasszá válni, csakmert a társadalom ezt kívánja. Nem azt mondom, a lábamat én is borotválom teljes mértékben, de a karomat nagyon ritkán szőrtelenítem. De a borostás kar rosszabb látvány szerintem. (Gyantázásból is hamar visszanő, pár napon belül már megjelennek, és rá pár napra abszolút borostásnak tűnik.)
2017. máj. 31. 09:14
 22/23 anonim válasza:

Szia

Szerencsére viszonylag gyenge szőrzetem van, az is szőke főleg. De ennek ellenére se adom a világ tudtára, hogy nem szőrtelenítek. Bikini helyett rövidebb fürdőnadrágot hordok nyáron fürdésre. Alapból a hónaljadon és lábadon nem tudod szerintem sehogy se elkerülni, hogy ne lássák, úgyhogy sz@rd le, az embereknek sose felelsz meg sehogy :) csak magadnak felelj meg!!

2018. máj. 25. 11:09
 23/23 anonim válasza:
100%
Szia. Én is nagyon oda vagyok Zsófiért. Imádom amit csinál. Nekem hosszu és nagyon sok sötétbarna hajam van, tehát a szörzetem is többnek meg erősebbnek számít. Én gyantáztatok de pl a lábamon teljesen kikopott, igy elég havi egyszer leborotválnom. Gyantáztattam a lábamat, meg néha borotváltam de nem tudom, hogy összefüggésbe van e az étrendemmel. Vegetáriánus vagyok (5 éve), de egy honapja vegán étrendre álltam át. Egyébként lehet, hogy a nadrág ahogy dörzsöli a lábat kikoptatja, de ebben nem vagyok biztos. fürdöriuhából pedig válassz olyat, ami ilyen kisnadrág szerű. A szörzet kérdésbe pedig csak azt tudom mondani, hogy fogadd el magadat így, ha valóban emellett döntesz. Szimplán genetika, hogy kinek milyen. Egyébként meg sztem nem mostanában lesz ez elfogadott és sajnos a szörzettel az igénytelenséget kötik össze az emberek. Ezért nem lehet "igényesen" megoldani (max ha nem látszik). Sok sikert!
2019. jan. 20. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!