Hogy oldják meg sokan az efféle szőr problémát? És a nyers vegánságot?
Manapság egyre gyakrabban előfordul, hogy emberek próbálnak természetközelibben élni, ezért változtatásokat eszközölnek az életmódjukban. Például áttérnek (nyers) vegán táplálkozásra, nem mosnak hajat, nem szőrtelenítenek.
Példának okáért felhozom Rimóczi Zsófit, aki most egyre népszerűbbé válik mind instagramon, mind youtube-on, és hasonló dolgokat csinál, mint amiket fentebb taglaltam. A kérdésem / problémám a következő. Ha egy erősebb szőrzetű csaj is át akarna térni a szőrtelenítés mellőzésére, hogy lehetne azt igényesen megcsinálni? Teszem én azt, mondjuk egy bikinivonalas nem szőrtelenítés eléggé feltűnő tud lenni, de sok lánynak a lábán is, főképp a lábszárán, esetleg a lábujján is erős a szőrzet. Ezt hogy oldja meg sok hasonló gondolkodású lány, mint pl. Rimóczi Zsófi is? Engem ez érdekelne nagyon, mert nem igazságos, hogy egyeseknél ez túlzottan igénytelenségbe csapna át, másoknak meg csak éppen látszódik, ha megcsillan a napfényben. Mit lehet ez ellen tenni? Szerintem az csalás, ha valaki valamijét nem borotválja, merthogy természetesség, de közben minden mást igen.
Kérlek mondjátok el erről a véleményeteket, tanácsaitokat, főleg, ha voltatok hasonló cipőben! Köszönöm. :)
Kiegészítésként: egyébként annyira vonzó az, amit Zsófi csinál. Boldog, felszabadult olyan, mintha lenne egy csomó energiája. Ennyire megéri a nyers vegán / vegán táplálkozás? Magyarországon ez nagyjából napi szinten mennyibe kerül? És hol lehet tartósítószerek nélküli, igazi gyümölcsöket beszerezni bármikor? Annyira idegen nekem ez az egész dolog a mindennapoktól.
Fúúúújjj! Bakker! Kik ezek gibbonok?!
Én nem hiszem el, hogy ezek nők! Ezek gibbonok! Hogy lehet egy "nőn" ennyi szőr?????
Én is nő vagyok, de nekem egy ezreléke sincs rajtam! Ez már beteges!
"Egyébként igen, ő most ahogy néztem pár hétig kint volt, és ott annyival könnyebb hozzájutni a frissebb gyümölcsökhöz"
Nagy baromság! Itthon is vannak ugyanúgy FRISS gyümölcsök!
"meg sokkal változatosabb a kínálat."
Ez is egy jó nagy baromság! Itthon is van KÍNÁLAT, csak MÁS. Ennyiben különbözik csupán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!