Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy oldják meg sokan az...

Hogy oldják meg sokan az efféle szőr problémát? És a nyers vegánságot?

Figyelt kérdés

Manapság egyre gyakrabban előfordul, hogy emberek próbálnak természetközelibben élni, ezért változtatásokat eszközölnek az életmódjukban. Például áttérnek (nyers) vegán táplálkozásra, nem mosnak hajat, nem szőrtelenítenek.

Példának okáért felhozom Rimóczi Zsófit, aki most egyre népszerűbbé válik mind instagramon, mind youtube-on, és hasonló dolgokat csinál, mint amiket fentebb taglaltam. A kérdésem / problémám a következő. Ha egy erősebb szőrzetű csaj is át akarna térni a szőrtelenítés mellőzésére, hogy lehetne azt igényesen megcsinálni? Teszem én azt, mondjuk egy bikinivonalas nem szőrtelenítés eléggé feltűnő tud lenni, de sok lánynak a lábán is, főképp a lábszárán, esetleg a lábujján is erős a szőrzet. Ezt hogy oldja meg sok hasonló gondolkodású lány, mint pl. Rimóczi Zsófi is? Engem ez érdekelne nagyon, mert nem igazságos, hogy egyeseknél ez túlzottan igénytelenségbe csapna át, másoknak meg csak éppen látszódik, ha megcsillan a napfényben. Mit lehet ez ellen tenni? Szerintem az csalás, ha valaki valamijét nem borotválja, merthogy természetesség, de közben minden mást igen.

Kérlek mondjátok el erről a véleményeteket, tanácsaitokat, főleg, ha voltatok hasonló cipőben! Köszönöm. :)

Kiegészítésként: egyébként annyira vonzó az, amit Zsófi csinál. Boldog, felszabadult olyan, mintha lenne egy csomó energiája. Ennyire megéri a nyers vegán / vegán táplálkozás? Magyarországon ez nagyjából napi szinten mennyibe kerül? És hol lehet tartósítószerek nélküli, igazi gyümölcsöket beszerezni bármikor? Annyira idegen nekem ez az egész dolog a mindennapoktól.

2017. máj. 25. 01:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Még nekem is tetszik amit a Zsófi csinál.Tengerpart fürdés,napozás,egzotikus gyümölcsök(nagyon jól tálalva)aztán látom magam,ahogy a Tescoba turkálok a penészes mandarin meg a rohadt alma között.Neki szerencséje van,mert a haja sem sötét így más egyéb szőrzete sem amit még a nap is kiszív kicsi meg még barna is mellé így nem nagyon látszik,hogy szőrös.Ha megnézed a bikinis képeit többnyire úgy van fotózva,hogy nem látszik a bikini vonala.A fekete bikinis képen látszik,de,ha jobban megnézed a fekete alatt van egy testszínű bugyi is.Vagy ő sincs annyira kibékülve a szőrzetével vagy csak szimplán szemérmes.
2017. máj. 28. 14:41
 12/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudod linkelni? :)
2017. máj. 28. 16:42
 13/23 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, ő most ahogy néztem pár hétig kint volt, és ott annyival könnyebb hozzájutni a frissebb gyümölcsökhöz, meg sokkal változatosabb a kínálat.
2017. máj. 28. 16:42
 14/23 anonim ***** válasza:
Sajnos nem,de az instagramján megtalálod.Az biztos,volt amiről azt se tudtam micsoda.Viszont ott nincs olyan mint nálunk.
2017. máj. 28. 21:17
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Fúúúújjj! Bakker! Kik ezek gibbonok?!

Én nem hiszem el, hogy ezek nők! Ezek gibbonok! Hogy lehet egy "nőn" ennyi szőr?????

Én is nő vagyok, de nekem egy ezreléke sincs rajtam! Ez már beteges!

2017. máj. 30. 23:30
 16/23 anonim ***** válasza:
56%

"Egyébként igen, ő most ahogy néztem pár hétig kint volt, és ott annyival könnyebb hozzájutni a frissebb gyümölcsökhöz"

Nagy baromság! Itthon is vannak ugyanúgy FRISS gyümölcsök!

"meg sokkal változatosabb a kínálat."

Ez is egy jó nagy baromság! Itthon is van KÍNÁLAT, csak MÁS. Ennyiben különbözik csupán!

2017. máj. 30. 23:35
 17/23 A kérdező kommentje:
15: na épp ez, hogy a magadfajta emberek egyszerűen kénytelenek elfogadni, hogy egy nőnek genetike miatt erősebb is lehet a szőrzete, főleg, ha rendszeresen borotválta, stb. Meg hormonok, és hasonlók. És elég kellemetlen, hogy olyan dolog miatt már elkezdesz gibbonozni, meg egyéb dolgokat mondani, amikről nem tehetnek az érintettek. :/
2017. máj. 31. 00:23
 18/23 anonim ***** válasza:
14%
Nincs igazad. Kb. 20 éve borotválom mindenhol és egy hangyányit se erősödött meg. Sötét színű hajam van, a szőreim pedig tök selymes és kifejezetten "kevés", pl. a karomon szinte egyáltalán nincs is.. Míg a többi nőnek nagyon durván lehet látni és hát nem szép látvány :) De ők ezzel sem foglalkoznak :)
2017. máj. 31. 06:10
 19/23 A kérdező kommentje:
Akkor szerencséd vagy.
2017. máj. 31. 09:11
 20/23 A kérdező kommentje:
*szerencsés
2017. máj. 31. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!